7 juli 2012

Innedag

Trots att vädret är snickarvänligt så fejar vi inomhus idag... och det är minst sagt svettigt... så jävla kvavt som det är ute, underlättar inte direkt för inomhus ventilationen.... hmm... svettigt värre...

Ikväll kommer ett gäng härliga över för lite grillning och kanske lite film också ;) Hade ju varit mysigt om vi kunnat sitta utomhus framför vår nya panel (som ju inte är heelt färdig än) men vädret tillåter inte detta...  Såsmåningom när vi är färdiga med årets panelbyte (sparar en del till nästa sommar också) så ska vi väl börja med vårat nya utedäck också... (terass/altan/uteplats whatever) som ska sträcka sig från husknut till husknut på framsidan ;) typ 16 meter lång och 5 meter djup. ;) Det kanske blir ett projekt för nästa sommar också, we'll see... men då ska vi iaf ha en lounge del och en matplatsdel ;)

Vad tror ni om denna till loungedelen? :P (Jag ville egentligen ha en hörnsoffa/divansoffa, men Mattias ville ha med fåtöljer, så vi kompromissade och letar efter en sånhär)Ikväll ska jag experimentera med mitt hår också... ska slänga i en havanna/mockafärgad färgbomb i mitt hår (den är för grått hår) det kan gå HUR SOM HELST!! wish me luck!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar förra veckan