8 april 2012

PÅSK

Alltså jag ÄLSKAR helg! :) Fasen vad skönt med FYRA dagars ledighet!! Alltså det känns lite som minisemester faktiskt.. underbart med andra ord!!

Var lite stressad före helgen för att det kändes som att den var fullbokad redan innan den ens börjat, men det har inte alls varit stressigt!! :)

Helgen började redan i torsdags eftermiddag när vi åkte mot Falun för att bevittna att nervös bortamatch mellan storvreta och Falun och det var på det berömda f*tthåret som Storvreta vann... alltså det känns nervöst inför fortsättningen... hemma match på måndag!

I fredags åkte jag hem till min fina kollega Maria och hjälpte henne och hennes sambo att flyttpacka... vi var sjukt effektiva och packade ihop 23 flyttkartonger. Job well done! På kvällen blev vi bjudna på middag hos svärfar... mm... grillat och potatisgratäng... nomnom...

Igår slappade vi mest hela dagen, vi tittade på film och handlade lite... och idag har vi varit effektiva och slängt en massa skit som radats upp ute i tvättstugan... har även slängt en JÄVLA massa kläder som jag inte behöver (läs: som jag inte ens visste att jag hade kvar)... Så jag är lite stolt över mig själv! :)

Ikväll bär det först av till Vedyxa för kalas för Elis som har fyllt år, och därefter ska jag åka en sväng till Upplands Väsby till en kompis och kolla på en grej!

Så aa... lite fullspäckat men är ändå utvilad! :)

Puss

2 kommentarer:

Sidvisningar förra veckan