21 augusti 2012

Dag 2: Kirurgveckan 2012, Linköping

Uppe med tuppen för att avnjuta en god hotellfrukost, gjorde dock misstaget att borsta tänderna innan... Juice brukar sällan vara gitt efter att man borstat tänderna... Men hur brukar man annars göra på hotell?!

Straxt efter klockan åtta satt vi i kongresshallens största sal och lyssnade till en spännande föreläsning av en brittisk föreläsare... Det var MYCKET koncentrationskrävande och trots den väldigt intressanta föreläsningen, svårt att hålla ögonen öppna samt fokus på scenen... Summa summarum: tidig morgon, engelsktalande föreläsare och dovt/dunkelt ljus = dålig, mycket dålig kombo!! Dessvärre är det samma lika i morrn!! :S

Smet in på en kärlföreläsning innan lunchen också och hann även med en akut buk föreläsning dessförinnan... Efter lunchen satte vi oss ned i gruppen och planerade litegrann för att sedan skilja på oss och ha fria aktiviteter på egen hand... Jag läste två kapitel i min bok (första delen i the vampire diaries serien) och hann bli redigt irriterad över att serien och bojen skiljer sig sååå ENORMT mycket!! Somnade sedan och sov tills det var dags för middag..

Mötte upp de andra och gick till en grekisk restaurang... Supermysig och jättegod mat! Sedan satte vi oss på en uteservering vid "vattenhålet", mitt i stan och hade väldans trevligt! Med oss hade vi en supertrevlig kollega från KAVA-avdelningen i Jönköping och vi diskuterade våra likheter och olikheter... Och vi kanske... Bara kanske... Har det hyfsat hos oss i Uppsala iaf?! Om man jämför alltså, men ALLT är relativt!

Nu är det dags att sova.. Saknar såklart min älskling och alla mina pälsklingar!! ❤❤

Nattinufs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sidvisningar förra veckan